fbpx

SEO teksten laten schrijven

Wil jij steengoede SEO teksten laten schrijven voor op je website? Voor meer relevante websitebezoekers. Laat ons je dan helpen.

Wij hebben een ervaren SEO team
Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van webteksten
Wij denken mee met je business
Wij zorgen voor meetbare resultaten
Wij krijgen 5 sterren van onze klanten

Meer weten? Neem dan contact met ons op

Wij werken voor

Als content marketing bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 

Goede SEO teksten laten schrijven voor jouw website

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketing bureau om je SEO teksten te laten schrijven? Merk je dat je een hele mooie website hebt, maar dat jouw doelgroep je niet (goed genoeg) vindt in zoekmachines? Het team van Digital Inside staat voor je klaar! Onze professionals hebben veel ervaring met het schrijven van SEO-technisch sterke teksten en zetten zich graag in om jou beter vindbaar te maken!

Een goede SEO tekst 

Een goede SEO tekst bestaat uit een aantal elementen:

  • Opbouwdenk hierbij aan het plaatsen van de juiste zoekwoorden op de juiste plekken in de tekst. Leest de tekst lekker weg? Staan de SEO-titels goed? Klopt de indeling van de tekst? Is de metaomschrijving van de tekst goed? Hebben mijn plaatjes de juiste titels en teksten? 
  • Content / Inhoudbied je bezoekers waardevolle, volledige en relevante inhoud in je teksten aan.
  • Links: wanneer andere websites linken naar jouw website, zal Google jouw website waardevoller vinden. Let er wel op dat deze links op een eerlijke manier verkregen worden. Wanneer je veel links koopt, of wanneer er sites met een slechte score naar jouw site linken, dan krijg je niet het gewenste effect. Hoe meer verwijzingen van websites met een hoge autoriteit en relevantie, hoe beter! Naast externe links zijn interne links ook belangrijk. 

Met onze webteksten zorgen we dat Google niet meer om je heen kan!

Online Marketing diensten vanaf €250

 

 Complete marketing uitbesteding of een losse dienst

 Elke maand een dashboard met resultaten

 Maandelijks opzegbaar

 Altijd online groei!

Hou altijd de klant in gedachten

Wanneer je een goeie SEO tekst schrijft is het altijd belangrijk om de klant in gedachten te houden. De klant is namelijk degene die zoekt en die jou moet vinden. Wat typt de klant zelf in de zoekmachine? Denk niet alleen aan wat ze zoeken, maar vooral ook hoe ze zoeken.
Bij een SEO tekst is het belangrijk dat het de juiste zoekwoorden bevat. Dit houdt in dat Google of een andere zoekmachine zoals Bing de tekst indexeert. Hou er hier rekening mee dat wanneer je tekst wel de juiste zoekwoorden bevat, maar voor de lezer onduidelijk is, de lezer uiteindelijk zal afhaken op je website. Het gaat dus om het zoeken naar een juiste combinatie tussen belangrijke zoekwoorden (voor de zoekmachine) en een tekst die prettig leest en relevant is (voor de bezoeker).

Zoekwoordenonderzoek

Het is altijd belangrijk om voorafgaand aan het schrijven van teksten een zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Dit doe je omdat het belangrijk is om te weten wat de zoekwoorden zijn waar jouw doelgroep op zoekt. Het zijn altijd de relevante zoekwoorden die je helpen om je tekst goed vindbaar te maken.
Ons team kan goed uit de voeten met een zoekwoordenonderzoek en ziet direct welke woorden voor jouw bedrijf het meeste relevant zijn. Wij weten door ervaring precies waar in de tekst en hoe vaak de zoekwoorden moeten terug komen voor een optimaal resultaat! Wij beschikken over de juiste tools voor een zoekwoordenonderzoek.

Naast het schrijven van de SEO-teksten, meten wij ook minimaal 6 maanden de performance. 

SEO abonnementen  

Digital Inside is sterk in het toepassen van alle technieken en de teksten tegelijkertijd te laten aansluiten op jouw bedrijf en doelgroep. Laat ons je webteksten laten schrijven en wordt blij verrast.

Met ons SEO-abonnement ontvang je elke maand nieuwe webteksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Hiermee zorgen we dat je een hogere positie krijgt in zoekmachines en het resultaat meten we natuurlijk ook. Deze teksten zijn volledig aangepast aan jouw doelgroep.

Wil je meteen advies over de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie neem dan contact op of bel ons even op. Wij zijn te bereiken op het nummer: 030-2271818.

FAQ over SEO webteksten laten schrijven

Waarom is SEO zo belangrijk?

Voor een groot deel van de Nederlanders start de zoektocht naar een product of bedrijf tegenwoordig online, in een zoekmachine. Als je op zoek bent naar een product of dienst tik je het in in Google. Vervolgens kijk je welke winkels Google voor je vindt en ga je daar rondkijken. Om onder de aandacht van je doelgroep te komen en klanten binnen te halen is het dus belangrijk om naar voren te komen in de zoekmachines. Daarnaast vindt maar liefst 92% van alle kliks in de Google zoekresultaten plaats op de eerste pagina. Hiervan gaat 60% naar de top 3. Het is dus van belang om hoog te komen in Google of beter gezegd bovenaan in Google.

Waarom zou ik een specialist inhuren om een SEO tekst te laten schrijven?

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen redenen, maar veel van onze opdrachtgevers zijn simpelweg te druk om zelf perfecte SEO-teksten te schrijven. Daarnaast is webteksten schrijven een vak apart. Je moet namelijk niet alleen zorgen dat de tekst hoog komt in Google, maar ook de bezoekers verleiden. Onze content marketeers weten precies hoe ze dit moeten combineren en zorgen voor lekker leesbare, goed vindbare en converterende webteksten.

 

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Bij SEO en SEA staan de S en de E allebei voor Search Engine.

O = Optimization
A = Advertising

  • SEO (Search Engine Optimization) gaat over het optimaliseren van jouw website om goed te scoren in de organische, onbetaalde zoekresultaten.
  • SEA (Search Engine Advertising) gaat over de optimalisatie van de betaalde advertenties in diezelfde zoekresultaten. SEA advertenties staan veelal boven de organische resultaten.
 
 

Gratis SEO check ontvangen?

De SEO check is het perfecte begin om te zien wat de mogelijkheden zijn om beter gevonden te worden door jouw doelgroep en hoger in zoekmachines zoals Google en Bing te komen.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis SEO check binnen 24 uur in je mailbox. Je geeft hiermee toestemming dat we je toevoegen aan onze leuke nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing.

 

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.