SEO teksten laten schrijven 

Voor meer relevante websitebezoekers

SEO teksten laten schrijven

Voor meer relevante websitebezoekers

Goede SEO teksten laten schrijven voor jouw website

Ben jij op zoek naar een digital marketing bureau om je SEO teksten te laten schrijven? Merk je dat je een hele mooie website hebt, maar dat jouw doelgroep je niet (goed genoeg) vindt in zoekmachines? Het team van Digital Inside staat voor je klaar! Onze professionals hebben veel ervaring met het schrijven van SEO-technisch sterke teksten en zetten zich graag in om jou weer beter vindbaar te maken!

Een goede SEO tekst 

Een goede SEO tekst bestaat uit een aantal elementen:

  • Opbouwdenk hierbij aan het plaatsen van de juiste zoekwoorden op de juiste plekken in de tekst. Leest de tekst lekker weg? Klopt de indeling van de tekst? Is de metaomschrijving van de tekst goed? Hebben mijn plaatjes de juiste titels en teksten? 
  • Content / Inhoudbied je bezoekers waardevolle, volledige en relevante inhoud in je teksten aan.
  • Links: wanneer andere websites linken naar jouw website, zal Google jouw website waardevoller vinden. Let er wel op dat deze links op een eerlijke manier verkregen worden. Wanneer je veel links koopt, of wanneer er sites met een slechte score naar jouw site linken, dan krijg je niet het gewenste effect. Hoe meer verwijzingen van websites met een hoge autoriteit en relevantie, hoe beter!  

Hou altijd de klant in gedachten

Wanneer je een goeie SEO tekst schrijft is het altijd belangrijk om de klant in gedachten te houden. De klant is namelijk degene die zoekt en die jou moet vinden. Wat typt de klant zelf in de zoekmachine? Denk niet alleen aan wat ze zoeken, maar vooral ook hoe ze zoeken.
Bij een SEO tekst is het belangrijk dat het de juiste zoekwoorden bevat. Dit houdt in dat Google of een andere zoekmachine zoals Bing de tekst indexeert. Hou er hier rekening mee dat wanneer je tekst wel de juiste zoekwoorden bevat, maar voor de lezer onduidelijk is, de lezer uiteindelijk zal afhaken op je website. Het gaat dus om het zoeken naar een juiste combinatie tussen belangrijke zoekwoorden (voor de zoekmachine) en een tekst die prettig leest en relevant is (voor de bezoeker).

Zoekwoordenonderzoek

Het is altijd belangrijk om voorafgaand aan het schrijven van teksten een zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Dit doe je omdat het belangrijk is om te weten wat de zoekwoorden zijn waar jouw doelgroep op zoekt. Het zijn altijd de relevante zoekwoorden die je helpen om je tekst goed vindbaar te maken.
Ons team kan goed uit de voeten met een zoekwoordenonderzoek en ziet direct welke woorden voor jouw bedrijf het meeste relevant zijn. Wij weten door ervaring precies waar in de tekst en hoe vaak de zoekwoorden moeten terug komen voor een optimaal resultaat! Wij beschikken over de juiste tools voor een zoekwoordenonderzoek.

SEO abonnementen  

Digital Inside is sterk in het toepassen van alle technieken en de teksten tegelijkertijd te laten aansluiten op jouw bedrijf en doelgroep. Laat ons je blij verrassen met goeie SEO teksten.

Met ons SEO-abonnement ontvang je elke maand nieuwe teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Hiermee zorgen we dat je een hogere positie krijgt in zoekmachines en het resultaat meten we natuurlijk ook. Deze teksten zijn volledig aangepast aan jouw doelgroep. Lees ook onze blog met SEO-tips.

Wil je meteen advies over de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie neem dan contact op of bel ons even op. Wij zijn te bereiken op het nummer: 030-2271818

 

Wil je meer online succes? Wij verrassen je graag met nieuwe digitale mogelijkheden.

 
Hulp nodig met SEO teksten schrijven?

 

neem contact op met Guido.