Digital Inside

SEO teksten laten schrijven

Wil jij fantastisch SEO teksten laten schrijven voor op je website voor meer relevante websitebezoekers? Laat Digital Inside je dan helpen.

  • Ervaren SEO team
  • Gespecialiseerd in het schrijven van (website)teksten
  • Meetbare resultaten

Joery

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo
Koffiepauze
Laat jouw teksten schrijven

Goede SEO teksten voor jouw website

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketing bureau om je SEO teksten te laten schrijven? Merk je dat je een hele mooie website hebt, maar dat jouw doelgroep je niet (goed genoeg) vindt in zoekmachines? Het team van Digital Inside staat voor je klaar! Onze professionals hebben veel ervaring met het schrijven van SEO-technisch sterke teksten en zetten zich graag in om jou beter vindbaar te maken!

Maikel achter de computer
Laat Digital Inside je helpen

Een goede SEO tekst

Een goede SEO tekst bestaat uit een aantal elementen:

  • Opbouw: denk hierbij aan het plaatsen van de juiste zoekwoorden op de juiste plekken in de tekst. Leest de tekst lekker weg? Staan de SEO-titels goed? Klopt de indeling van de tekst? Is de metaomschrijving van de tekst goed? Hebben mijn plaatjes de juiste titels en teksten?
  • Content / Inhoud: bied je bezoekers waardevolle, volledige en relevante inhoud in je teksten aan.
  • Links: wanneer andere websites linken naar jouw website, zal Google jouw website waardevoller vinden. Let er wel op dat deze links op een eerlijke manier verkregen worden. Wanneer je veel links koopt, of wanneer er sites met een slechte score naar jouw site linken, dan krijg je niet het gewenste effect. Hoe meer verwijzingen van websites met een hoge autoriteit en relevantie, hoe beter! Naast externe links zijn interne links ook belangrijk.

Met onze webteksten zorgen we dat Google niet meer om je heen kan!

LET'S WORK TOGETHER

DOE DE SCAN

Wil jij het maximale uit jouw online marketing halen? Doe dan nu de scan en check hoe jij scoort!

Doe de groeiscan
vergadering beneden
Belangrijk om te onthouden

Houd altijd de klant in gedachten

Wanneer je een goeie SEO tekst schrijft is het altijd belangrijk om de klant in gedachten te houden. De klant is namelijk degene die zoekt en die jou moet vinden. Wat typt de klant zelf in de zoekmachine? Denk niet alleen aan wat ze zoeken, maar vooral ook hoe ze zoeken. Bij een SEO tekst is het belangrijk dat het de juiste zoekwoorden bevat. Dit houdt in dat Google of een andere zoekmachine zoals Bing de tekst indexeert. Hou er hier rekening mee dat wanneer je tekst wel de juiste zoekwoorden bevat, maar voor de lezer onduidelijk is, de lezer uiteindelijk zal afhaken op je website. Het gaat dus om het zoeken naar een juiste combinatie tussen belangrijke zoekwoorden (voor de zoekmachine) en een tekst die prettig leest en relevant is (voor de bezoeker).

Waarom is SEO zo belangrijk?

Voor een groot deel van de Nederlanders start de zoektocht naar een product of bedrijf tegenwoordig online, in een zoekmachine. Als je op zoek bent naar een product of dienst tik je het in in Google. Vervolgens kijk je welke winkels Google voor je vindt en ga je daar rondkijken. Om onder de aandacht van je doelgroep te komen en klanten binnen te halen is het dus belangrijk om naar voren te komen in de zoekmachines. Daarnaast vindt maar liefst 92% van alle kliks in de Google zoekresultaten plaats op de eerste pagina. Hiervan gaat 60% naar de top 3. Het is dus van belang om hoog te komen in Google of beter gezegd bovenaan in Google.

Waarom zou ik een specialist inhuren om een SEO tekst te laten schrijven?

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen redenen, maar veel van onze opdrachtgevers zijn simpelweg te druk om zelf perfecte SEO-teksten te schrijven. Daarnaast is webteksten schrijven een vak apart. Je moet namelijk niet alleen zorgen dat de tekst hoog komt in Google, maar ook de bezoekers verleiden. Onze content marketeers weten precies hoe ze dit moeten combineren en zorgen voor lekker leesbare, goed vindbare en converterende webteksten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Bij SEO en SEA staan de S en de E allebei voor Search Engine.

O = Optimization
A = Advertising

  • SEO (Search Engine Optimization) gaat over het optimaliseren van jouw website om goed te scoren in de organische, onbetaalde zoekresultaten.
  • SEA (Search Engine Advertising) gaat over de optimalisatie van de betaalde advertenties in diezelfde zoekresultaten. SEA advertenties staan veelal boven de organische resultaten.
Wat houdt het SEO abonnement van Digital Inside in?

Digital Inside is sterk in het toepassen van alle technieken en de teksten tegelijkertijd te laten aansluiten op jouw bedrijf en doelgroep. Laat ons je webteksten laten schrijven en wordt blij verrast.

Met ons SEO-abonnement ontvang je elke maand nieuwe webteksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Hiermee zorgen we dat je een hogere positie krijgt in zoekmachines en het resultaat meten we natuurlijk ook. Deze teksten zijn volledig aangepast aan jouw doelgroep.

Wil je meteen advies over de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie neem dan contact op of bel ons even op. Wij zijn te bereiken op het nummer: 030-2271818.

Wat is een zoekwoorden onderzoek en is het belangrijk?

Het is altijd belangrijk om voorafgaand aan het schrijven van teksten een zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Dit doe je omdat het belangrijk is om te weten wat de zoekwoorden zijn waar jouw doelgroep op zoekt. Het zijn altijd de relevante zoekwoorden die je helpen om je tekst goed vindbaar te maken.
Ons team kan goed uit de voeten met een zoekwoordenonderzoek en ziet direct welke woorden voor jouw bedrijf het meeste relevant zijn. Wij weten door ervaring precies waar in de tekst en hoe vaak de zoekwoorden moeten terug komen voor een optimaal resultaat! Wij beschikken over de juiste tools voor een zoekwoordenonderzoek.

Maikel helpt je graag bij al je vragen!

Maikel

Behoefte aan een gespecialiseerd bureau in het schrijven van SEO teksten?
Laten we dan snel afspreken!

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge