SEO teksten laten schrijven

Wil jij steengoede SEO teksten laten schrijven voor op je website? Voor meer relevante websitebezoekers. Laat ons je dan helpen.

Wij hebben een ervaren SEO team
Wij denken mee met je business
Wij zorgen voor meetbare resultaten
Wij krijgen 5 sterren van onze klanten

Meer weten? Neem dan contact met ons op

Wij werken voor

Als online marketing bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 

Goede SEO teksten laten schrijven voor jouw website

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketing bureau om je SEO teksten te laten schrijven? Merk je dat je een hele mooie website hebt, maar dat jouw doelgroep je niet (goed genoeg) vindt in zoekmachines? Het team van Digital Inside staat voor je klaar! Onze professionals hebben veel ervaring met het schrijven van SEO-technisch sterke teksten en zetten zich graag in om jou beter vindbaar te maken!

Een goede SEO tekst 

Een goede SEO tekst bestaat uit een aantal elementen:

  • Opbouwdenk hierbij aan het plaatsen van de juiste zoekwoorden op de juiste plekken in de tekst. Leest de tekst lekker weg? Klopt de indeling van de tekst? Is de metaomschrijving van de tekst goed? Hebben mijn plaatjes de juiste titels en teksten? 
  • Content / Inhoudbied je bezoekers waardevolle, volledige en relevante inhoud in je teksten aan.
  • Links: wanneer andere websites linken naar jouw website, zal Google jouw website waardevoller vinden. Let er wel op dat deze links op een eerlijke manier verkregen worden. Wanneer je veel links koopt, of wanneer er sites met een slechte score naar jouw site linken, dan krijg je niet het gewenste effect. Hoe meer verwijzingen van websites met een hoge autoriteit en relevantie, hoe beter!  

Online Marketing diensten vanaf €250

 

 Complete marketing uitbesteding of een losse dienst

 Elke maand een dashboard met resultaten

 Maandelijks opzegbaar

 Altijd online groei!

Hou altijd de klant in gedachten

Wanneer je een goeie SEO tekst schrijft is het altijd belangrijk om de klant in gedachten te houden. De klant is namelijk degene die zoekt en die jou moet vinden. Wat typt de klant zelf in de zoekmachine? Denk niet alleen aan wat ze zoeken, maar vooral ook hoe ze zoeken.
Bij een SEO tekst is het belangrijk dat het de juiste zoekwoorden bevat. Dit houdt in dat Google of een andere zoekmachine zoals Bing de tekst indexeert. Hou er hier rekening mee dat wanneer je tekst wel de juiste zoekwoorden bevat, maar voor de lezer onduidelijk is, de lezer uiteindelijk zal afhaken op je website. Het gaat dus om het zoeken naar een juiste combinatie tussen belangrijke zoekwoorden (voor de zoekmachine) en een tekst die prettig leest en relevant is (voor de bezoeker).

Zoekwoordenonderzoek

Het is altijd belangrijk om voorafgaand aan het schrijven van teksten een zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Dit doe je omdat het belangrijk is om te weten wat de zoekwoorden zijn waar jouw doelgroep op zoekt. Het zijn altijd de relevante zoekwoorden die je helpen om je tekst goed vindbaar te maken.
Ons team kan goed uit de voeten met een zoekwoordenonderzoek en ziet direct welke woorden voor jouw bedrijf het meeste relevant zijn. Wij weten door ervaring precies waar in de tekst en hoe vaak de zoekwoorden moeten terug komen voor een optimaal resultaat! Wij beschikken over de juiste tools voor een zoekwoordenonderzoek.

Naast het schrijven van de SEO-teksten, meten wij ook minimaal 6 maanden de performance. 

SEO abonnementen  

Digital Inside is sterk in het toepassen van alle technieken en de teksten tegelijkertijd te laten aansluiten op jouw bedrijf en doelgroep. Laat ons je blij verrassen met goeie SEO teksten.

Met ons SEO-abonnement ontvang je elke maand nieuwe teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Hiermee zorgen we dat je een hogere positie krijgt in zoekmachines en het resultaat meten we natuurlijk ook. Deze teksten zijn volledig aangepast aan jouw doelgroep.

Wil je meteen advies over de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie neem dan contact op of bel ons even op. Wij zijn te bereiken op het nummer: 030-2271818.

Advies nodig?

Laten we dan snel afspreken.