Digital Inside

Social media marketing

Wil je als bedrijf groeien? Door jouw social media marketing uit te besteden zorgen wij dat je merk écht gaat opvallen.

  • Compleet uitgewerkte social media strategie
  • Verdieping in jouw doelgroep
  • Creëren van gave social media content
  • Meetbare resultaten

High five anneloes thomas

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo
Social media marketing

Wat is social media adverteren?

Wat bedoelen we nou eigenlijk met adverteren op social media? Heel simpel! Het plaatsen van advertenties op social media kanalen. Voor veel bedrijven is dit erg interessant omdat je op social media erg gericht kan adverteren om zo je conversies te verhogen. Met social media marketing voeg je een extra laag toe aan je online marketing. Het is perfect als ondersteuning van overige marketingactiviteiten zoals content marketing én het behalen van conversies.

Joery aan het werk
Zelf doen of hulp inschakelen?

Adverteren op social media

De advertentiemogelijkheden op social media veranderen continu. Door de eindeloze opties is het soms lastig je weg te vinden. Een start maken kun je eenvoudig zelf, maar met de professionals meedoen is toch anders. Het verschil zit bijvoorbeeld in de datakoppelingen en het goed meten van conversiepunten. Als je dit goed doet kun je optimaal gebruik maken van de opties die het adverteren via social media juist zo effectief maken.

Denk hierbij aan remarketing (mensen bereiken met wie je al eerder in contact bent geweest, bijvoorbeeld websitebezoekers) en het creëren van lookalike audiences (vergelijkbare doelgroepen van je bestaande doelgroepen). Dit zijn belangrijke punten om social media marketing op de goede manier in te zetten. Door het grote bereik van deze kanalen ben je anders al snel erg veel geld kwijt zonder resultaat, en dat is nou juist niet de bedoeling. Maar met de juiste kennis wordt het een kanaal met een enorm potentieel aan extra omzet. Wil jij je social media uitbesteden, bijvoorbeeld bij een social media bureau? Neem dan contact met ons op.

LET'S WORK TOGETHER

DOE DE SCAN

Wil jij het maximale uit jouw online marketing halen? Doe dan nu de scan en check hoe jij scoort!

Doe de groeiscan

Op welke social media kanalen kunnen wij jou verder helpen?

Het opzetten van een social media campagne kan via verschillende platformen. Zo kunnen wij je helpen bij het uitzetten van advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier een overzicht van wat de verschillende kanalen te bieden hebben:

Instagram logo

Instagram

Instagram is allang geen nieuwkomer meer op het gebied van adverteren, maar toch blijft Instagram voor bedrijven een erg interessant medium. Met miljoenen Nederlandse gebruikers, waaronder een aanzienlijk deel van de jongere generatie, biedt Instagram een uitgelezen kans om een specifieke doelgroep te bereiken. Advertenties zijn vaak visueel sterk, en met één druk op de knop kan je campagnes op zowel Instagram als Facebook uitrollen.  Zoek je hulp bij het creëren van pakkende content? Als content marketing bureau staan we voor je klaar om jouw instagram te laten rocken!

tiktok logo

TikTok

TikTok is niet meer te negeren in het landschap van social media marketing. Met een explosieve groei en een jong, energiek publiek biedt het platform een schat aan mogelijkheden voor bedrijven. Wat TikTok uniek maakt, is de focus op korte, creatieve video’s die razendsnel viral kunnen gaan. Gelukkig heb je geen dansmoves nodig om op te vallen. Je kan je campagnes nauwkeurig targeten, dus ben je klaar om precies jouw doelgroep te bereiken en je merk een boost te geven? Als digital marketing bureau helpen we je graag om je TikTok-strategie te finetunen!

Linkedin logo

LinkedIn

LinkedIn is hét B2B social media kanaal. Het snel groeiende zakelijke sociale netwerk wordt maandelijks door 4,7 miljoen Nederlanders bezocht. Met meer dan 771.000 actieve bezoekers per dag, is het heel interessant om te adverteren op LinkedIn. Net als op Facebook kun je op LinkedIn heel gericht mensen bereiken, vanwege de uitgebreide targeting-mogelijkheden. Let op! Het is wel een duur kanaal om op te adverteren, met de hoogste kosten per klik. Wij werken ook als b2b marketing bureau en helpen je graag met LinkedIn Ads.

Facebook logo

Facebook

Facebook is nog steeds het grootste sociale netwerk ter wereld. Binnen Nederland telt Facebook 10,4 miljoen gebruikers. Adverteren via Facebook kan heel gericht. Facebook verzamelt namelijk enorm veel demografische en persoonlijke gegevens van haar gebruikers. Met zijn vele advertentiemogelijkheden is het niet het makkelijkste medium om onder de knie te krijgen, maar als je alles goed instelt kan je snel resultaten boeken voor een relatief klein budget!

Maikel helpt je graag bij al je vragen!

Maikel

Behoefte aan hulp bij social media marketing?
Laten we dan snel afspreken!

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge