fbpx

Marketing Automation

Lead Nurturing B2B

De meeste bezoekers op je website kopen echt niet meteen je product of dienst. Met Lead Nurtering haal je meer resultaat uit de bezoekers van je website. Wij zorgen er namelijk voor dat de potentiële klant zijn/haar gegevens achterlaat. Vervolgens versturen we op het juiste moment de juiste informatie om ze warm te houden en er uiteindelijk klanten van te maken. 

Maak van je leads ook klanten
De juiste content voor de buyer persona’s
Interessant voor zowel B2B & B2C
Volledig automatische marketing

Lead Nurturing

Wij werken voor

Als online marketing bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 

Wat is Lead Nurturing

Lead Nurturing B2B is letterlijk het “voeden van je leads”. Leads zijn bezoekers op je websites die gegevens achterlaten. Denk hierbij aan een download van een whitepaper, aanmelding voor een webinar of de aanmelding voor een nieuwsbrief. Uiteindelijk willen we van deze leads ook betaalde klanten maken. Dit doen we door met Lead Nurturing deze leads warm te houden met relevante content over jouw producten of diensten. Om relevant te blijven kijken we naar verschillende factoren. Bijvoorbeeld:

 Waar de lead vandaan komt
 Welke pagina’s de lead bekijkt op de website
 Welke artikelen vaak gelezen worden
 In welke industrie of sector de lead actief is

Goede voorbeelden van Lead Nurturing

Lead Nurturing programma’s kunnen we helemaal op maat inrichten. Deze programma’s noemen wij ‘workflows’. Dit zijn geautomatiseerde programma waarbij de boodschap en content aansluit op de fase in de Customer Journey. Goede voorbeelden die we vaak zien terugkomen zijn:

 Workflow na het downloaden van een whitepaper
 Workflow na het aanmelden van een webinar
 Workflow na het aanmelden van een nieuwsbrief

Nu denk je misschien ‘he, dit doen wij al redelijk’. Maar het wordt pas echt leuk om andere triggers te koppelen aan de specifieke workflow. Denk hierbij aan type industrie van de lead, aantal website bezoeken van de lead, functie van de lead en eerder contact met de lead. Allemaal input voor goede Lead Nurturing programma’s.

Voordelen van Lead Nurturing

 

 Maak van je website bezoekers leads

 Maak van je leads klanten

 Volledig automatische marketing

 Altijd online groei!

Software voor Lead Nurturing

Lead Nurturing zonder goede Marketing Automation software is als koken zonder fornuis. Je kan alles wel klaarzetten, maar echt lekker zal het niet smaken. Als je nu als bedrijf wel investeert in email marketing, whitepapers en content marketing, maar nog geen Marketing Automation software gebruikt, dan laat je gewoon kansen liggen.

Wij zijn gecertificeerd om Lead Nurturing programma’s te implementeren via HubSpot CRM. De software van HubSpot is gebaseerd op een Inbound Marketing strategie en volgens Capterra de beste software voor Lead Nurturing programma’s. Door HubSpot CRM te gebruiken ga je verder dan alleen Lead Nurturing B2B en laat je marketing en sales pas echt goed samenwerken.

HubSpot is het #1 systeem voor Marketing Automation

Wil jij ook meer halen uit je leads?

Laten we dan snel afspreken.

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.