Video Content Marketing

verhoog de interactie met je doelgroep 

 

verhoog de interactie met je doelgroep 

 

Aan de slag met video content

Om meer mensen te bereiken moet je de interactie met je doelgroep vergroten. Je moet je doelgroep in elke fase van de customer journey bijstaan. Dit kan eenvoudig door gebruik te maken van videocontent. 26% van de kijkers bezoekt de website voor meer informatie over het onderwerp na het bekijken van een video. En consumenten kopen online bijna 2 keer zo snel het product wanneer ze de productvideo hebben bekeken. Interessant toch?

Waarom video?

Spraak wordt twee keer sneller door ons brein verwerkt dan tekst. En beeld zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Video is hét middel geworden om te communiceren. Je verwacht het misschien niet, maar Youtube is de op één na grootste zoekmachine ter wereld. Maar ook andere platformen zoals Facebook en Instagram hebben flink geïnvesteerd in het implementeren van video. Door videocontent te plaatsen heb je meer bereik, meer interactie met de klanten en maak je de reputatie van je bedrijf sterker.

Advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

Op welke platformen kun je video inzetten: 

Website

Facebook

Instagram

YouTube

LinkedIn

Videocontent maken kost misschien wat moeite, tijd, en geld, maar alle voordelen die er tegenover staan maken het dubbel en dwars goed.

  • Videocontent verbetert de vindbaarheid van je website;
  • Video maakt je persoonlijk, en dat spreekt mensen aan;
  • Videocontent zorgt voor converterende websitebezoekers;
  • Online video’s worden meer dan 10 x vaker gedeeld via social media, dit vergroot ook je bereik;
  • Video’s verhogen de bezoekduur op je platform of website;
  • Een boodschap met beeld, geluid en tekst wordt beter onthouden dan alleen tekst;
  • Met een video is het makkelijk om naast informatie ook emotie over te brengen;
  • Met videocontent creëer je een betere en persoonlijke merkbeleving;
  • Video’s van producten verhogen het vertrouwen dat nodig is om tot een aankoop over te gaan.

Het juiste platform bij jouw doelgroep

Denk er wel over na wat voor videocontent je maakt. Als je wil laten weten wie je bent en wat je doet kunnen we bijvoorbeeld een minidocumentaire maken. Wil je je juist meer richten op entertainment? Dan is het een idee om een korte reportage te maken waarin je met inspirerende mensen werkt. Hierbij is het wel van belang dat het juiste kanaal gekozen wordt voor de content. Het kanaal is afhankelijk van je doelgroep en het soort content.

Video’s meten

Wij helpen je graag bij het efficiënt bedenken en produceren van videocontent. We gaan op zoek naar de slimste manier om het maximale uit je budget te halen, en we kijken wat voor content we nodig hebben om jouw doelstellingen te halen. Natuurlijk meten we ook het effect van de video’s zodat we uiteindelijk kunnen zien of de doelen bereikt zijn.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag met videocontent? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Zij kozen voor Digital Inside: 

 
 

Download nu het gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei! 

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het gratis whitepaper binnen 24 uur in je mailbox. Je meldt je dan ook automatisch aan voor onze nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing. Afmelden voor nieuwsbrief is natuurlijk altijd weer mogelijk. 

Gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei 

Loop jij vast in de groei van je website? Of heb je moeite om een goede online strategie uit de werken voor jouw bedrijf? Download dan nu dit whitepaper

Al ruim 300x gedownload in 2019

Met handige tips & tricks

Op basis van praktijkervaring

Ja, mail mij dit gratis whitepaper >