Digital Inside

Website Analyse

Wil jij een website analyse om te kijken of er een duidelijke structuur is en wat je bezoekers doen? Wij helpen je graag.

 • Krijg meer relevante bezoekers
 • Hogere posities in zoekmachines
 • meer conversies én loyaliteit

Guido

50+ snelgroeiende bedrijven vertrouwen op Digital Inside
Centraal beheer logo
Feenstra logo
vionq logo
psohub logo
G4S logo gekleurd
365Beheer logo
Merin logo
Topcats logo
Denkproducties logo
No monkey business logo
Restaurant Company Europe logo
Trustbound logo
Ecomovement logo
Nova Clima logo
Joery
Laat Digital Inside je helpen

Website analyse

Bezoekers op je website besluiten vaak binnen enkele seconden of ze op jouw website blijven of dat ze ergens anders verder zoeken naar wat ze nodig hebben. Deze eerste seconden zijn daarom essentieel. De pagina waar ze op komen heet je bestemmingspagina. Dit is de eerste pagina van jouw website waar de bezoekers op komen. Dit kan dus ook per bezoeker een andere pagina zijn. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat de pagina’s van je website aantrekkelijk, optimaal en vooral relevant zijn voor je bezoekers. De norm is dat tussen de 40 en 60% van de bezoekers op je website weer weggaat zonder ergens door te klikken. Door een goede website analyse te laten doen kun je dit percentage zo laag mogelijk houden!  

Laat Digital Inside het je uitleggen

Wat houdt een website analyse in?

Tijdens een website analyse wordt gekeken naar verschillende elementen. Denk aan: 

 • Ben je makkelijk vindbaar voor de juiste bezoekers in zoekmachines zoals Google en Bing? Of kan jouw SEO nog verbeterd worden? 
 • Is er een duidelijke structuur in je website en werk je met de juiste thema’s? 
 • Gebruik je voldoende interne links en krijg je voldoende verwijzing naar je website van andere websites? 
 • Analyseer je naar je bezoekers en het gedrag van je bezoekers? Denk hier aan wie je website bezoekers zijn, waar ze vandaan komen, hoelang ze op bepaalde pagina’s zitten en waar ze afhaken. 

Met dank aan Web Analytics kunnen wij een website analyse zeer meetbaar en concreet maken en aan de hand hiervan de juiste vervolgstappen bepalen. Ook door het gebruik te maken van tools zoals Hotjar leer je meer over het gedrag van je website. Met deze inzichten kan je aan de slag met conversie optimalisatie. 

anneloes
Wat haal je uit een

Optimale website

Door middel van een website analyse kom je erachter waar je valkuilen liggen en werk je toe naar een optimale website. Wat kun je hier allemaal uithalen? 

 • Meer relevante bezoekers op je website 
 • Een hogere positie en vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en Bing. 
 • Een fijn gevoel voor jouw websitebezoekers door een goede look & feel te creëren. 
 • Meer bezochte pagina’s door bezoekers. Ze gaan dus langer op je website rondkijken en op zoek naar relevante informatie.  
 • Meer conversie en loyaliteit behalen omdat je met een goede website jezelf kan onderscheiden van concurrenten.  

Het is dus ontzettend van belang om een gestructureerde, relevante en vernieuwende website te hebben die is afgestemd op de juiste doelgroep. 

LET'S WORK TOGETHER

DOE DE SCAN

Wil jij het maximale uit jouw online marketing halen? Doe dan nu de scan en check hoe jij scoort!

Doe de groeiscan
Kun je een website analyse laten maken door Digital Inside?

Digital Inside is een jong en ervaren online marketing bureau in Utrecht, maar we werken ook graag voor andere steden. Wij zorgen ervoor dat website analyse voor onze klanten altijd op maat gebeurt. Elke klant is tenslotte anders en heeft een ander bedrijfsdoel. Wij helpen je met een antwoord op de volgende vragen: 

 • Wie zijn mijn bezoekers en hoe gedragen ze zich op mijn website? 
 • Hoe optimaal werkt mijn website momenteel? Is de structuur logisch? 
 • Is mijn website SEO-technisch goed geschreven? Ben ik vindbaar in zoekmachines? 
 • Hoe kan ik nog meer uit mijn website halen die passen bij mijn bedrijfsdoelen?  
Waarvoor kun je nog meer terecht bij Digital Inside ?

Naast Website Analyse en Web Analytics, houden wij ons ook bezig met zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren, display analytics en online strategie. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en of wij ook jouw website een boost kunnen geven!  

Maikel helpt je graag bij al je vragen!

Maikel

Wil jij graag een website analyse? Laten we dan snel afspreken!

Tessa
Denk Producties

Guido en zijn team zijn top! Ze helpen ons (DenkProducties) met onze social media campagnes en technische online marketing vragen. Dat doen ze snel, effectief en met korte lijntjes. Aanrader!

René
Anno1982

Professioneel, vriendelijk en betrokken... dat zijn woorden die me te binnen schieten als ik aan Digital Inside denk. Meerdere Tech-bedrijven uit mijn klantenbestand zijn door Digital Inside enorm goed geholpen het gebied van SEO/ SEA/ Social advertisement. Ook voor mijn eigen bedrijf verzorgen ze naar volle tevredenheid de online marketing. Kortom, aanrader!

Ronnie
Dagvoorzitter, presentator & initiatiefnemer 7DTV

Erg prettig en klantgericht Online Marketing Bureau. Ken Guido al een tijdje en is een vakman, net als zijn collega's. Meer uit je Google Ads halen? Ik zou Digital Inside eens bellen!

Karin
RoadGuard

Dit SEO bureau Digital Inside heeft voor RoadGuard super goed werkt geleverd om het organisch verkeer flink te laten stijgen! Absoluut goed in zoekmachine optimalisatie en een hele fijne club om mee samen te werken. Kortom een echte aanrader!!

Lieke
Merin

Het team van Digital Inside heeft veel kennis & kunde in huis. Met deze expertise heeft Merin in een jaar tijd mooie stappen kunnen zetten. Daarnaast zijn de lijnen lekker kort, denken ze op elk vlak mee en is de samenwerking goud!

Bianca
Wolfs Architecten

Digital Inside helpt Wolfs Architecten bij een betere online vindbaarheid en een hogere positie in de Google zoekmachine. De medewerkers van Digital Inside zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denken actief met ons mee. Maandelijks ontvangen we een voortgangsrapportage, aan de hand van welke we opnieuw acties inzetten.

You're in good company
Google partnerAdCalls partnerFD gazelle 2023Microsoft Partner badge