fbpx

Experts in SEO

Zoekmachine Marketing Bureau

Wil jij hoger komen in Google en meer organische bezoekers aantrekken naar je website? Top, dit vinden wij de leukste uitdagingen. Met onze SEO-diensten kunnen wij je zeker helpen.

Technische SEO analyse van je website
Zoekwoorden analyse en rapportage
SEO teksten laten schrijven
Linkbuildingteam in huis

Wij werken voor

Als online marketing bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 

Scoor hoog in Google

Zoekmachines zoals Google zijn vaak het startpunt voor mensen die op zoek zijn naar een bepaald product of een bepaalde dienst. Ze typen in de zoekbalk en bekijken de resultaten die Google aanbiedt. Maar vaak wordt er niet verder naar beneden gescrold dan de eerste drie resultaten, en zeker de nummer één heeft vaak het meeste succes.

Dit betekent dat als je wilt dat je website bezoekers zal aantrekken, je ervoor moet zorgen dat je pagina’s geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Search Engine Optimisation of SEO beschrijft het proces om je website hoger te laten scoren in Google.

Zoekmachine Marketing

Maar wat bepaalt nu de volgorde van deze resultaten? Google werkt met complexe algoritmes, waarbij verschillende factoren bepalen welke website een hoger plekje verdient binnen de resultaten. De Google Bots crawlen het hele web af en beoordelen alle websites om tot de lijst met zoekresultaten te komen. 

Hoewel we niet precies kunnen achterhalen hoe die algoritmes werken, weten de online marketeers van Digital Inside wel hoe we de positie in de zoekresultaten kunnen verbeteren. Dit proces heet zoekmachine marketing, waarbij we aan de hand van aanpassingen in de structuur en content Google ervan kunnen overtuigen dat onze website relevant is.

Bovenaan in Google

Door zoekmachine marketing uit te besteden aan Digital Inside, kunnen wij jouw website op de eerste pagina laten ranken. Wanneer je website gemakkelijker vindbaar is, zal deze uiteraard ook meer bezoekers en dus meer conversies opleveren. Hou er wel rekening mee dat het proces om vindbaar te worden tijd kost, maar we hebben de tools in huis om elke week de voortgang in de gaten te houden 

Door te investeren in organische (en dus niet in betaalde) rankings heeft je website meer kans op goede resultaten op lange termijn. Hoewel advertenties de ideale manier zijn om je website op de eerste plaats in Google te zetten, zijn organische zoekresultaten door middel van zoekmachine marketing een voordelige en efficiënte manier voor langetermijnsuccessen.

Online Marketing diensten vanaf €250,-

 

 Een complete Marketing dienst of een losse dienst

 Elke maand een Dashboard met resultaten

 Maandelijks opzegbaar

 Altijd online groei!

Hoe kunnen wij helpen met jouw zoekmachine marketing

Om je zoekmachine resultaten te verbeteren maken wij gebruik van verschillende SEO-technieken. Zo (her)schrijven wij de content van jouw website met het oog op SEO, en voeren we steeds een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uit om na te gaan wat de belangrijkste keywords voor jouw business zijn. Bovendien zorgen we ervoor dat je content goed gestructureerd wordt, en dat ook alle afbeeldingen van de juiste titels en alt teksten voorzien worden.

Daarbij kijken we ook naar het meer technisch gedeelte.

  • Hoe zit je website structuur in elkaar?
  • Laadt deze snel genoeg?
  • Is hij mobiel vriendelijk?
  • Is de code netjes geschreven?
  • Werken alle links?
  • Zijn er genoeg links?
  • Hoe is de navigatie van je website en de onderlinge structuur?
  • Zijn de url’s netjes en bevatten deze de juiste keywords?

Met andere woorden, wij beschikken over een hele checklist voor jouw SEO en zijn als zoekmachine marketing bureau de ideale partner voor betere zoekresultaten!

SEO diensten om jouw website op de eerste plek te krijgen

Technische SEO analyse van je website
Zoekwoorden analyses en rapportages
SEO teksten laten schrijven
Linkbuilding 

Gratis SEO check ontvangen?

De SEO check is het perfecte begin om te zien wat de mogelijkheden zijn om beter gevonden te worden door jouw doelgroep en hoger in zoekmachines zoals Google en Bing te komen.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis SEO check binnen 24 uur in je mailbox. Je geeft hiermee toestemming dat we je toevoegen aan onze leuke nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing.

 

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.