fbpx

Internet Marketing Utrecht

Fullservice marketing gericht op online groei

Fullservice marketing gericht op online groei

Internet Marketing vanuit Utrecht

Internet marketing is een van de belangrijkste promotiekanalen voor merken en bedrijven. Maar het is geen kwestie van gewoon wat uitproberen en te zien wat er gebeurt. Voor een sterke online koers is een goede strategie nodig. En daar kunnen wij jou met alle plezier bij helpen. Dat is namelijk wat wij goed kunnen! 

Wij zijn Digital Inside en zijn met een team online marketing specialisten gevestigd in Utrecht, met veel ervaring op digitaal gebied. Wij vertrekken vanuit jouw zakelijke doelstellingen, en creëren op basis daarvan een internet marketing strategie die bij jouw bedrijf past. Door gebruik te maken van de juiste technieken, het analyseren van grote hoeveelheden data en verschillende creatieve koppen binnen ons team, hebben wij al tal van bedrijven geholpen in hun online uitdaging.

Advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

 

Online marketing diensten vanaf €250

Een complete marketing dienst of een losse dienst
Elke maand een dashboard met resultaten
Maandelijks opzegbaar 
Altijd online groei!

Wat kunnen wij concreet voor je doen?

Als bedrijf  kan het soms moeilijk zijn om de juiste klanten te bereiken. Je weet vaak niet op welke internet platformen ze zich bevinden of hoe je de klanten nu juist moet aanspreken. Gelukkig weten wij daar wel raad mee.

Stel je voor dat je een boetiek hebt in het centrum van Utrecht. Je verkoopt er hoeden en schoenen, maar je merkt de stijgende concurrentie van de online winkelsites maar al te goed. Dus heb je besloten om je producten ook online aan te bieden. Maar hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten bij jou terecht komen? Met de juiste internet marketing kunnen wij online advertenties plaatsen, zodat jouw nieuwe collectie zomerschoenen net op andere mode-blogs verschijnt. Daarbij kunnen we er ook voor zorgen dat we je bestaande klanten op de hoogte houden en informeren, en kan je aan de hand van je Facebook en Instagram pagina’s nieuwe leveringen, tips of stijladvies aankondigen. Op die manier komen ze dan sneller weer bij je winkel in het centrum van Utrecht langs. 

Of misschien heb jij wel een loodgietersbedrijf in Utrecht. Je verkoopt helemaal niets online maar je wilt dat mensen in de buurt van Utrecht die problemen hebben met hun leidingen bij jou uitkomen. Het eerste wat mensen doen is hun telefoon grijpen en op zoek gaan naar een betrouwbare loodgieter. Maar is jouw SEO geoptimaliseerd en verschijn jij daar tussen die eerste resultaten? Daarvoor heb je goede zoekmachine marketing nodig. Of je kan ervoor kiezen advertenties te plaatsen in Google, zodat mensen direct op je naam kunnen klikken om je te bellen indien nodig.

Internet marketing en traditionele marketing 

De komst van internet marketing en inbound marketing betekent niet dat opeens alle traditionele marketing verdwijnt. Zo kan je nog steeds adverteren in Stadsblad Utrecht, of een reclamespotje op RTV Utrecht uitzenden. Maar vergeet niet hoe belangrijk het is om internet marketing in de marketing mix te gooien.

Door in te zetten op een effectieve combinatie kan je het beste resultaat behalen. Je wilt namelijk dat je marketing strategie over de gehele lijn hetzelfde is, en overal even nauwkeurig uitgedragen wordt. Door ons als online marketing bedrijf in Utrecht in te schakelen geef je het volledige digitale process in handen van online marketing experts, en kan jij je laten verrassen door uitstekende resultaten!

Bekijk hier al onze internet marketing diensten. Het team achter het Utrechtse internet marketing bedrijf Digital Inside zet zich altijd in voor volledige online groei van haar klanten. 

 
Zoek je een internet marketing
bureau in Utrecht?

 

neem contact op met Guido.

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.