fbpx

Content & Creatie

Contentstrategie

Samen komen we tot de beste content route voor jouw bedrijf. 

 We bepalen samen je doelen
 We verdiepen ons in jouw doelgroep
 Samen creëren we content voor elke fase in de customer journey
Duidelijke content planning en resultaten

Contentstrategie

Wij werken voor

Als content marketing bureau werken we voor diverse klanten, zowel groot als klein.
Bekijk hier een paar van onze blije opdrachtgevers. 
 
 

De juiste contentstrategie 

Bij content marketing draait het om het maken en verspreiden van waardevolle content voor jouw doelgroep. Content marketing doe je niet “een beetje erbij.” Je kan het veel beter starten vanuit een steengoede contentstrategie. Heb jij nog geen contentstrategie? Geen probleem, wij staan te springen om je hierbij te helpen. 

Vanuit een duidelijke contentstrategie helpen wij bedrijven content te creëren die aansluit bij het merk en bij de (potentiële) klanten. Wij mixen de mogelijkheden van FacebookInstagramYouTubeLinkedinVideo en SEO samen tot de beste content route voor jouw bedrijf. 

De ontwikkeling van content marketing gaat snel. Er komen steeds weer nieuwe mogelijkheden bij. Wij houden dit goed in de gaten en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. 

Advies voor een goede contentstrategie

 

 Deel je doelstellingen met ons

 Laat ons je inspireren met onze succesvolle aanpak

 Samen aan de slag voor online groei

Aanpak voor een contentstrategie

Met het doorlopen van de volgende 5 stappen ontwikkelen we een content strategie die past bij jouw bedrijf:

We bepalen samen de doelen

Duidelijke doelen zijn altijd het vertrekpunt van een samenwerking. Weten we je doelen dan gaan we onderzoeken welke content het beste aansluit bij jouw doelgroep en doelstellingen. 

We verdiepen ons in jouw doelgroep

We kijken wat ze bezighoudt, luisteren naar welke vragen ze hebben en gaan na tegen welke problemen ze aanlopen. Hierdoor weten we op welk vlak we ze het meest kunnen triggeren. We verdiepen ons ook in de denkwijze, wensen, interesses en gedrag van je klanten. Dit doen wij voor zowel B2C als B2B bedrijven. 

We bepalen de boodschap per fase in de Customer Journey

We begrijpen inmiddels je doelgroep en weten tegen welke problemen zij aanlopen. In combinatie met de geformuleerde doelstellingen gaan we bepalen welke boodschap we uitwerken per fase in de customer journey. 

We maken een content planning

We maken een planning voor het creëren, plaatsen en verspreiden van de content. Zo kunnen we eenvoudig inspelen op actuele evenementen en gelegenheden. Hierin kan ook vermeld worden welke platformen er gebruikt gaan worden en wie daar verantwoordelijk voor is. Ook handig om te weten is dat lange artikelen beter scoren bij Google. Google waardeert pagina’s meer wanneer er relevante en kwalitatief goede content op staat. Lange artikelen worden vaker gedeeld waardoor je site meer kwalitatieve backlinks genereert. Je wil natuurlijk het meeste uit de content halen, dus ook hier gaan we mee aan de slag.

Meten en verder optimaliseren van content

We meten het effect. Met Google Analytics kunnen we je conversie, clicks en bezoekers in de gaten houden. Hiermee leren we ook weer meer over de bezoekers van je website. Met Google Search Console kunnen we zien op welke zoekwoorden de bezoekers je site hebben gevonden. Verder hebben we ook nog online marketing dashboards voor de resultaten en het bereik van social media content. 

Aan de slag met content marketing?

Laten we dan snel afspreken.

Plan hier een tijd in die voor jou uitkomt om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.