Contentstrategie

Samen komen we tot de beste content route voor jouw bedrijf

 

Samen komen we tot de beste content route voor jouw bedrijf

 

De juiste contentstrategie 

Bij content marketing draait het om het maken en verspreiden van waardevolle content voor jouw doelgroep. Content marketing doe je er niet “een beetje erbij.” Je kan het veel beter starten vanuit een steengoede contentstrategie. Heb jij nog geen contentstratiegie. Geen probleem, wij staan al te springen om je hierbij te helpen. 

Vanuit een duidelijke contentstrategie helpen wij bedrijven content te creëren die aansluit bij het merk en bij de (potentiële) klanten. Wij mixen de mogelijkheden van Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin, Video en SEO samen tot de beste content route voor jouw bedrijf. 

De ontwikkeling van content marketing gaat snel. Er komen steeds weer nieuwe mogelijkheden bij. Wij houden dit goed in de gaten en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. 

Advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact
met je op.

Advies nodig voor een goede contentstrategie?

Deel je doelstellingen met ons
Laat ons je inspireren met onze succesvolle aanpak
Samen aan de slag voor online groei

Aanpak voor een contentstrategie

Met het doorlopen van deze stappen ontwikkelen we een strategie voor jou die aansluit op je bedrijf:

1. We bepalen samen je doelen

Duidelijke doelen zijn altijd het vertrek punt van een samenwerking. Weten we je doelen dan gaan we onderzoeken welke content het beste aansluit bij jouw doelgroep en doelstellingen. 

2. We verdiepen ons in jouw doelgroep bepalen

We kijken wat ze bezighoudt, luisteren naar welke vragen ze hebben en gaan na tegen welke problemen ze aanlopen. Hierdoor weten we op welk vlak we ze het meest kunnen triggeren. We verdiepen ons ook in de denkwijze, wensen, interesses en gedrag van je klanten. Dit doen wij voor zowel B2C als B2B bedrijven. 

3. We bepalen de boodschap per fase in de customer journey

We begrijpen inmiddels je doelgroep en weten tegen welke problemen zij aanlopen. In combinatie met de geformuleerde doelstellingen gaan we bepalen welke boodschap we uitwerken per fase in de customer journey. 

4. We maken een content planning.

We maken een planning voor het maken, plaatsen en verspreiden van de content. Zo kunnen we eenvoudig inspelen op actuele evenementen en gelegenheden. Hierin kan ook vermeld worden welke platformen er gebruikt gaan worden en wie daar verantwoordelijk voor is. Ook handig om te weten is dat lange artikelen beter scoren bij Google. Google waardeert pagina’s meer wanneer er relevante en kwalitatief goede content op staat. Lange artikelen worden ook vaker gedeeld waardoor je site ook meer kwalitatieve backlinks genereert. Je wil natuurlijk het meeste uit de content halen, dus ook hier gaan we mee aan de slag.

5. Meten en verder optimaliseren van content

We meten het effect. Met Google Analytics kunnen we je conversie, clicks en bezoekers in de gaten houden. Hiermee leren we ook weer meer over de bezoekers van je website. Met Google Search Console kunnen we zien op welke zoekwoorden de bezoekers je site hebben gevonden.

Laten we starten met de contentstrategie voor jouw bedrijf

Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag met content marketing? Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van de juiste contentstrategie voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Hier worden we blij van:

  • Al enkele jaren verzorgd Digital Inside onze SEO. Niet alleen hebben Guido en Katrina ons na een website probleem door een ander veroorzaakt, weer op de rit geholpen. Ze zijn uiterst flexibel en meedenkend en zeer plezierig om mee te werken. Ik kan ze zeker aanbevelen!

    SEA Bureau voor cateringbedrijf
    Your Choice Catering

Zij kozen voor Digital Inside: 

 
 

Download nu het gratis whitepaper: In 5 stappen naar online groei! 

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het gratis whitepaper binnen 24 uur in je mailbox. Je meldt je dan ook automatisch aan voor onze nieuwsbrief. Vol tips en tricks over digital marketing. Afmelden voor nieuwsbrief is natuurlijk altijd weer mogelijk. 

スーパーコピー ブランドコピー コピーブランド ロレックス スーパーコピー ロレックス コピー パテックフィリップ コピー パテックフィリップ スーパーコピー モンクレール スーパーコピー モンクレール コピー モンクレール ダウン コピー シュプリーム スーパーコピー シュプリーム コピー ウブロ スーパーコピー ウブロ コピー